Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Keyboard and Languages -välilehdellä valitaan, mitä kieliä Windows 7 tukee. Oletuksena on sekä suomen että englannin (USA) kielen tuki.
Ennen kuin uutta kieltä voidaan käyttää, Windows XP:hen on asennettava tuki kyseiselle kielelle. Tämä koskee myös näppäimistöasetteluja. Uuden näppäimistökielen asentaminen onnistuu muutamalla hiiren napsautuksella:

Valitse Näppäimistö ja kieli (Keyboards and languages) -välilehti (katso edellisen kuvan (kuva 10) välilehdet), napsauta Vaihda näppäimistö… (Change keyboards…) -painiketta, jolloin näytölle avautuu viereisen kuvan x kaltainen ikkuna. Oletuskieli (Default input language) -kohdassa on avattava luetteloruutu, josta voit valita oletuksena käytettävän kielen. Jos haluat muuttaa asetuksia, napsauta ikkunassa olevaa painiketta Lisää… (Add…) ja valitse luettelosta haluamasi kieli. Hyväksy valitasi ok-painikkeella. Preview-painikkeella voit esikatsella näppäimistön asetuksia.

Huomaa, että kieli ja näppäimistöasettelu eivät välttämättä ole sidoksissa toisiinsa. On mahdollista valita esimerkiksi saksan kielen tuki, mutta sitä varten suomalainen näppäimistö, jos saksalainen näppäimistö tuntuu liian hankalalta.