Skip to end of metadata
Go to start of metadata

1.5.2013

Eilisessä keskustelussa pääkohtana oli, että toisaalta suuressa galaksijoukossa on enemmän tähtiä - mikä lisää todennäköisyyttä elämälle otollisen planeetan synnylle - ja toisaalta luultavasti enemmän galaksien törmäyksiä, mikä puolestaan aiheuttaa kaikenlaisia vaarallisia häiriöitä - kuten tähtien ratamuutoksia, supernovia, vaikutuksia alkuaineiden tuotantoon yms. Ei aivan onnistuttu päässälaskuna saamaan selkeää tulosta, joten täytynee jatkaa myöhemmin. Voisimme myös tutkia, unit link terbaik adalah 2013 miten edellisessä Seulasten kokouksessa selvitetyn Planckin taustasäteilykartan tilastolliset ominaisuudet vaikuttavat galaksijoukkojen syntyyn ja kehitykseen. Siinä vähäksi aikaa askaretta.

Jäsen 2

20.5.2013

Kuuhun oli törmännyt jokin kivi ja välähdys olisi kuulemma näkynyt, jos olisi sattunut katsomaan juuri oikeaan aikaan. Pohdimme konttuurilla, olisiko kuulunut mitään, jos olisi lähistöllä ollut. Ei päästy varmuuteen; eteneekö ääni Kuun pinnalla ja luiden kautta kuuloelimiin? Aiemminhan oli jossakin väitetty, että unit link terbaik adalah 2013 riittävän voimakas musiikki saa tuolla menetelmällä sisäelimet tärisemään, millä olisi sitten erikoisia vaikutuksia aivoihin. Tosin mikä nyt niin kovaa soittaisi?

Lisäksi keskusteltiin uutisesta, jonka mukaan syvällä Maan keskellä lämpötila olisi 1000 astetta aiemmin oletettua korkeampi. Pitäisiköhän sitä jäähdyttää?

Jäsen 2

22.5.2013

On myös unit link terbaik adalah 2013 uutisoitu, että Maan sisäosa pyörisi eri nopeudella, kuin ulko-osat. Vieläpä niin, että sisäosan pyöriminen välillä hidastuu, välillä kiihtyy. Yritimme konttuurilla löytää selitystä ilmiölle, mutta tulokset jäivät laihoiksi. Päädyttiin kuitenkin aika yllättäen siihen, että Maan sisällä on toinen kuu. Miten niin yllättäen? No, en kylläkään ole varma, takoitettiinko kuuta vai Kuuta - koska ero ei ilmene lausuttuna.

Voi kyllä olla, ettei kuun määritelmä mahdollista sen olevan planeetan sisällä. Mutta ehkä tämä ei koske Kuuta. Nyt tarvittaisiin sitä Jäsen 4:n semanttisen informaation käsitettä. Kuu on saanut nimensä Kuusta, mutta onko Kuu kuu-joukon jäsen? Eiku...

Jäsen 2

  • No labels