Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

   
Sinut ohjataan HAKA -tunnistautumispalveluun.

Image Modified

  1. Valitse alasvetovalikosta oppilaitos, jonka tunnuksilla haluat kirjautua.
  2. Tämän jälkeen sinulle avautuu oman oppilaitoksesi kirjautumisikkuna. Kirjaudu oppilaitoksesi tunnuksilla.
  3. Mikäli tunnistautuminen onnistuu, sinut ohjataan Moodleen ja ensimmäisellä kirjautumiskerralla sinua pyydetään hyväksymään käyttöoikeussopimus. (Mikäli et hyväksy, Moodle ei päästä sinua eteenpäin. Tässä tapauksessa ota yhteyttä opintojaksosi opettajaan ja sovi mahdollisista vaihtoehtoisista suoritustavoista.)
  4. Kun olet hyväksynyt sopimuksen, sinulle avautuu Omat tietoni -ikkuna. Tarkista tietosi ja täytä puuttuvat pakolliset kentät (paikkakunta, maa).
  5. Huomaathan, että jos sinulla ei ole olemassa olevaa sähköpostiosoitetta tai haluat vaihtaa näkyvissä olevan sähköpostiosoitteesi, et voi tallentaa sitä Moodleen Omat tietoni -ikkunassa, vaan sinun täytyy tehdä muutokset suoraan oman oppilaitoksesi käyttäjätietojärjestelmään.
  6. Tallenna muutokset alareunan Tallenna tiedot -painikkeella.
  7. Tämän jälkeen Moodlen etusivu aukeaa. Keskiosassa on Moodleen käyttöön liityviä ohjeita ja uutisia. Vasemmassa laidassa on Omat kurssini -otsikon alla kurssit, joihin sinulle on myönnetty pääsy. Jos kursseja on paljon, eivät kaikki välttämättä näy listauksessa. Saat kaikki kurssit näkyviin kohdasta Katsaus kursseistani.

...