E-oppimisen tukipalvelut, Itä-Suomen yliopisto: oppitupa(at)uef.fi (http://www2.uef.fi/fi/opinto-ja-opetuspalvelut/oppitupa1)


Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Sisältö 

Tule mukaan täydentämään helmiämme!

Puuttuuko tästä osiosta jotakin tärkeää ja merkityksellistä? Kommentoi helmeä Add comment -linkin kautta, ja auta meitä täydentämään helminauhaamme!

Lisätietoja: Taina Rytkönen-Suontausta (@uef.fi)

Page: Mitä on sosiaalinen media? Page: Miten sosiaalisen median palveluja voi jaotella? Page: Miten sosiaalista mediaa on käytetty? Page: Miten muistan salasanani sosiaalisen median palveluissa? Page: Millaisia yhteisöllisiä verkkopalveluja on olemassa? Page: Miten opin periaatteen? Page: Miten pienennän puhelinkustannuksia? Page: Miten kerron käyttökokemuksistani muille? Page: Millaiset ovat monimedian käytön taitoni? Page: Mitä ovat oppimisalustat, mikä on Moodle? Page: Miten toteutan henkilökohtaisen oppimisympäristön ELGG-alustalla? Page: Mitä minun pitää ottaa huomioon, kun rekisteröin käyttäjiä verkkosivulle tai oppimisympäristöön? Page: Mistä löydän ohjeita sosiaalisen median hyödyntämiseen organisaatiossani? Page: Millainen on sosiaalisen median tori? Page: Miten tutkijan työssä hyötyy sosiaalisesta mediasta? Page: Lisääkö sosiaalinen media plagiointia? Page: Millaisia ovat Facebookin yllättävät hyödyt? Page: Keitä ovat sosiaalisen median agentit? Page: Milloin Elgg, milloin Facebook? Page: Mitä on viraalimarkkinointi? Page: Miten heikkoja signaaleja ja villejä kortteja voi etsiä ja hyödyntää? Page: Millaisia palveluja ja toimintoja Googlella on? Page: Millaisia uusia tuulia on sosiaalisessa mediassa? Page: Millaisia mobiileja mahdollisuuksia on käytössämme? Page: Millaisia hyviä käytäntöjä jaettiin 14.2.2013? Page: Mikä on ResearchGate? Page: Mitä ovat pilvipalvelut? Page: Millaisia palveluja löydän ajan ja projektien hallintaan? Page: Mikä on hashtag, aihetunniste tai avainsana? Page: Miten viestin sosiaalisessa mediassa? Page: Miten lisään äänestysmahdollisuuden nettiin? Page: Missä voin kysyä? Page: Miten tuon ryhtiä projekteihin sosiaalisen median avulla?