Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Tähtinäytännöt Jakokosken tähtitornilla

Seulaset ry järjestää tähtinäytäntöjä yleisölle pääsääntöisesti tiistai-iltaisin klo 19 - 21 tammikuun alusta maaliskuun loppuun ennen kesäaikaan siirtymistä. Pyhäpäivisin ei järjestetä yleisönäytäntöjä.

Näytännöt järjestetään Jakokosken tähtitornilla, joka sijaitsee Jakokosken Terttulanvaarassa Kontiolahden kunnan alueella. Katso myös sijainti Karttapaikassa. Lisäksi järjestämme tilauksesta näytäntöjä koululais- ym. ryhmille. Tähtinäytäntöjä ei kuitenkaan järjestetä keskiviikkoisin eikä viikonloppuisin.

Katso ajankohtaiset tiedot Seulasten uudistuvilta internet-sivuilta: http://www.seulaset.fi/tahtinaytannot/

Kahvimyynti ja Tähtikallion varaukset

Jakokosken kyläyhdistys pitää tähtinäytäntöiltoina kahvimyyntiä Tähtikalliolla. Myös tilattuihin opastuksiin on mahdollista saada Tähtikallio käyttöön tarjoilun kera tai ilman. Varaukset ja lisätietoja: Saara Sormunen 044 - 517 9539 (iltaisin ja viikonloppuisin) email:saara.sormunen@telemail.fi.

HUOM! Seulaset vastaa ainoastaan tähtinäytännöistä. Tähtikallion varauksista ja kahvimyynnistä vastaa Jakokosken kyläyhdistys.

 

Jakokosken tähtitorni löytyy kartan osoittamasta paikasta. Tähtitornin osoite on Tähtitornintie 5, 81220 Jakokoski.

Ajo-ohje

Kajaanintieltä Uuron eritasoliittymästä 8 km Enon suuntaan Jakokoskelle saakka. Jakokoskelta mäennyppylän jälkeen oikealle kohti Mönniä, junaradan yli n. 300 m ja siitä oikealle Suontauksentielle. Risteyksessä on myös opaste Kalliovaaraan.

Reilun kilometrin jälkeen tie laskee alamäkeen ja kaartaa oikealle, josta käännytään oikeaan Palovaarantielle. Risteyksessä on myös opaste tähtitornille sekä Jakokosken Tähtikalliolle. Noin 200 m päässä on tienhaara vasempaan, joka vie Tähtikalliolle. Tie jatkuu tähtitornille mäen päällä.

Pääasiallinen pysäköintitila on Jakokosken kyläyhdistyksen Tähtikallion pihassa, joka jää vasempaan hieman ennen tähtitornia.

Jakokosken tähtitornin kalenteri

Kalenteri on tarkoitettu Seulasten tähtinäytäntöjä järjestävien käyttöön. Varattu-teksti tarkoittaa sitä, että tähtinäytäntöä ei voi järjestää näytännön tai muun menon takia. Tietosuojan takia emme julkaise kalenteriin merkittyjä yksityishenkilöiden yhteystietoja.

 

Kirjaudu kalenteriin (rajoitettu käyttöoikeus).

  • No labels