Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Mikäli sinulla on UEF-tunnus, klikkaa "Itä-suomen yliopiston (UEF) tunnukset / University of Eastern Finland accounts; Login" -painiketta:

Login painike.


Seuraavalla sivulla on UEFin tunnistautumispalvelun kirjautumissivu:

UEF tunnistautuminen. Käyttäjänimi ja salasana.

Kirjaudu UEF-tunnuksillasi.

  • Mikäli tunnistautuminen onnistuu, sinut ohjataan Moodleen. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla sinua pyydetään hyväksymään käyttöoikeussopimus. (Mikäli et hyväksy sopimusta, Moodle ei päästä sinua eteenpäin. Tässä tapauksessa ota yhteyttä opintojaksosi opettajaan ja sovi mahdollisista vaihtoehtoisista suoritustavoista.)
    Kun olet hyväksynyt sopimuksen, sinulle avautuu Omat tietoni -ikkuna. Tarkista tietosi ja täytä puuttuvat pakolliset kentät (paikkakunta, maa). (Huomaathan, että jos sinulla ei ole olemassa olevaa sähköpostiosoitetta tai haluat vaihtaa näkyvissä olevan sähköpostiosoitteesi, et voi tallentaa sitä suoraan Moodleen Omat tietoni -ikkunassa, vaan sinun täytyy käydä tallentamassa se UEF-käyttäjänhallintaan.
  • Tallenna muutokset alareunan Tallenna tiedot -painikkeella.
  • Tämän jälkeen Moodlen etusivu aukeaa. Keskiosassa on Moodlen käyttöön liityviä ohjeita ja uutisia. Vasemmassa laidassa on Omat kurssini -otsikon alla kurssit, joihin sinulle on myönnetty pääsy. Jos kursseja on paljon, eivät kaikki välttämättä näy listauksessa. Saat kaikki kurssit näkyviin kohdasta Katsaus kursseistani.

Mikäli kirjautuminen ei onnistu ...

  • Tarkista että kirjoitit tunnuksesi ja salasanasi oikein ja käytät oikeaa kirjautumistapaa.
  • Syynä voi olla myös lukkiutunut tunnus. Tämä on seurausta siitä että tunnuksen salasanaa ei ole vaihdettu UEFin tietoturvavaatimusten mukaisesti: http://www.uef.fi/tike/unohditko-salasanasi  
  • Jos unohdit salasanasi: salasanan vaihto
  • Jos olet uusi opiskelija ja olet maksanut lukukausimaksusi äskettäin, voi tunnuksen aktivoituminen kestää muutaman päivän.
  • Jos ylläolevat ohjeet eivät auta, ota yhteyttä: servicedesk@uef.fi tai 029 4458 880