Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Palautetta, toiveita, kehitysehdotuksia

Ilmoita UEF-wikiä koskevista ongelmista ja ehdota parannuksia. Voit myös vastata muiden ongelmiin, jos tiedossasi on jokin ratkaisu. Bugit kannattaa tarkistaa suoraan UEF-wikin eli Confluencen ylläpitäjältä, Atlassianilta.

Bugi-merkinnät alueen muilla sivuilla

5 Comments

 1. Alueiden UEF-ikoni on vääristynyt

  1. Johtuu siitä, että uudessa versiossa logo on pyöreä

 2. Jos wikialue on tehty vanhassa palvelussa ja sen layout on siten että linkit muodostuvat vasempaan laitaan, alueen hallinnointivalikko löytyy ylhäältä Browse-linkin takaa.

 3. Onkohan joku saanut Navigation Map Macro :n toimimaan? Confluencen sivulta https://confluence.atlassian.com/display/AOD/Confluence+Wiki+Markup+for+Macros#ConfluenceWikiMarkupforMacros-NavigationMapmacro

  voi kopioida WikiMarkupiin tämän:

  {navmap:mylabel|wrapAfter=4|title=My map name|cellHeight=50px|theme=navmap-mytheme.vm|cellWidth=80px}
  Mutta se ei näytä mitään.
  Jos lisää kirjoittamalla ensi { -merkin  ja siirtyy sieltä macro browseriin, tuloutti minulla sivulla kaksi painiketta, jotka ohjasivat aivan oudoille wikin sivuille.

   

 4. Opiskelija huomautti, että tällaisia kommentteja ei pysty kirjoittamaan iPadilla. Kuulemma kommentointi ei toimi mobiililaitteilla, mobiililaitteita ei tueta. Nykyaikana tämä on merkittävä rajoite ohjelmalle, tietokonekaupasta Suomessa suuri osa on tableteille ja kännyille. Opiskelijoilla ei juuri näe ns. kannettavia tietokoneita. Olisikohan uudemmissa Confluencen versioissa tähän ratkaisua? Sivuston https://confluence.atlassian.com/display/AOD/Using+Confluence+on+a+Mobile+Device mukaan Mobiilisieto olisi kytkettävissä päälle, ainakin uusimmassa versiossa.